J/80 Open Benelux zeilwedstrijd op 9 en 10 oktober 2010

J/80 Open Benelux zeilwedstrijdNa een jaar wachten is het zover. Op 9 en 10 oktober 2010 vindt het tweede Open Benelux Kampioenschap J/80 plaats. Net zoals vorig jaar gaat dit evenement door tijdens de eerste winter Grevelingencup vanuit Port Zelande. Voor een impressie van de 2009 edite kan u na "lees verder de video zien die de organisatie heeft gemaakt.

Wie zijn benieuwd welk team we op 10 oktober tot Benelux Kamioen J/80 mogen kronen.

Inschrijven wordt binnenkort mogelijk via de website van de Grevelingencup www.grevelingencup.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: