J/80 Open Benelux zeilwedstrijd op 9 en 10 oktober 2010

J/80 Open Benelux zeilwedstrijdNa een jaar wachten is het zover. Op 9 en 10 oktober 2010 vindt het tweede Open Benelux Kampioenschap J/80 plaats. Net zoals vorig jaar gaat dit evenement door tijdens de eerste winter Grevelingencup vanuit Port Zelande. Voor een impressie van de 2009 edite kan u na "lees verder de video zien die de organisatie heeft gemaakt.

Wie zijn benieuwd welk team we op 10 oktober tot Benelux Kamioen J/80 mogen kronen.

Inschrijven wordt binnenkort mogelijk via de website van de Grevelingencup www.grevelingencup.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: