Nieuwe ISAF World Sailing Rankings vrijgegeven - Evi Van Acker blijft op 1!

ISAF World Sailing RankingsDe nieuwe ISAF World Sailing Rankings zijn gisteren op 18 augustus 2010 vrijgegeven. Evi Van Acker (BEL) blijft nr. 1 in de Laser Radial klasse met 19 punten voorsprong op Marit Bouwmeester (NED). De volgende vrijgave van de ISAF World Sailing Rankings zal gebeuren op 22 september 2010.

World Ranking leiders - 18 Augustus 2010

Finn
Ivan Kljakovic Gaspic (CRO)

Laser Radial
Evi Van Acker (BEL)

Laser
Paul Goodison (GBR)

470
Mathew Belcher and Malcolm Page (AUS)

470
Ingrid Petitjean and Nadège Douroux (FRA)

49er
Emmanuel Dyen and Stéphane Christidis (FRA)

Star
Robert Scheidt and Bruno Prada (BRA)

RS:X (male)
Ivan Pastor lafuente (ESP)

RS:X (female)
Marina Alabau (ESP)

www.sailing.org/rankings

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: