Nieuwe ISAF World Sailing Rankings vrijgegeven - Evi Van Acker blijft op 1!

ISAF World Sailing RankingsDe nieuwe ISAF World Sailing Rankings zijn gisteren op 18 augustus 2010 vrijgegeven. Evi Van Acker (BEL) blijft nr. 1 in de Laser Radial klasse met 19 punten voorsprong op Marit Bouwmeester (NED). De volgende vrijgave van de ISAF World Sailing Rankings zal gebeuren op 22 september 2010.

World Ranking leiders - 18 Augustus 2010

Finn
Ivan Kljakovic Gaspic (CRO)

Laser Radial
Evi Van Acker (BEL)

Laser
Paul Goodison (GBR)

470
Mathew Belcher and Malcolm Page (AUS)

470
Ingrid Petitjean and Nadège Douroux (FRA)

49er
Emmanuel Dyen and Stéphane Christidis (FRA)

Star
Robert Scheidt and Bruno Prada (BRA)

RS:X (male)
Ivan Pastor lafuente (ESP)

RS:X (female)
Marina Alabau (ESP)

www.sailing.org/rankings

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: