Laser SB3 Match Racen tijdens Sail Amsterdam 2010

Laser SB3 Match RacenOp zaterdag 21 en zondag 22 augustus a.s. van 17.00 tot 20.00 uur organiseert Team Heiner in samenwerking met Sailcenter Laser SB3 matchrace wedstrijden op wel een heel bijzondere locatie in Amsterdam, namelijk op het SAILsation gebied tijdens Sail Amsterdam 2010.

Per wedstrijddag worden er drie Round Robin series gevaren met aansluitend een finale wedstrijd. Op zaterdag strijden de teams van Jurjen Feitsma, Jeroen den Boer en Tom van der Vecht tegen elkaar.
Op zondag nemen teams van Roy Heiner, Klaartje Zuiderbaan en de winnaars van zaterdag het tegen elkaar op.

Kijk voor het actuele programma en meer informatie op www.sail2010.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: