Laser SB3 Match Racen tijdens Sail Amsterdam 2010

Laser SB3 Match RacenOp zaterdag 21 en zondag 22 augustus a.s. van 17.00 tot 20.00 uur organiseert Team Heiner in samenwerking met Sailcenter Laser SB3 matchrace wedstrijden op wel een heel bijzondere locatie in Amsterdam, namelijk op het SAILsation gebied tijdens Sail Amsterdam 2010.

Per wedstrijddag worden er drie Round Robin series gevaren met aansluitend een finale wedstrijd. Op zaterdag strijden de teams van Jurjen Feitsma, Jeroen den Boer en Tom van der Vecht tegen elkaar.
Op zondag nemen teams van Roy Heiner, Klaartje Zuiderbaan en de winnaars van zaterdag het tegen elkaar op.

Kijk voor het actuele programma en meer informatie op www.sail2010.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: