Breskens Sailing Weekend 2010 telt 86 deelnemers uit 5 landen

Breskens Sailing WeekendVrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus aanstaande wordt wederom het Breskens Sailing Weekend gehouden. De organisatie is verheugd door het grote aantal deelnemers. Tot nu toe hebben 86 schepen ingeschreven voor de wedstrijden. Vele landen zijn vertegenwoordigd; Nederland, België, Engeland, Frankrijk en Tsjechië .

Tijdens het drie daags evenement, zullen er elke dag verschillende wedstrijden gevaren worden in de monding van de Westerschelde.
Ook de Eendracht is aanwezig, op zaterdag wordt er met genodigden gevaren en zullen de wedstrijden vanaf het schip gevolgd worden.

Voor de zeilers is er genoeg vertier, na afloop van de zeilwedstrijden in de tent op het terrein van de watersportvereniging. Vrijdag- en zaterdagavond zijn er live optredens.

De uitslagen van de zeilwedstrijden kunnen gevolgd worden op de website; www.breskenssailing.nl

Tekst: Brenda Verschelling

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: