ISAf Rolex World Sailor of the Year Awards 2010 – nominaties zijn geopend

  • Author: Ice
    Date: wo, 04/08/2010 - 22:32

ISAf Rolex World Sailor of the Year AwardsDe ISAf Rolex World Sailor of the Year Awards 2010 nominatieperiode is geopend, de meest prestigieuze erkenning in de zeilsport. Iedereen mag nomineren uit de categorieën windsurfen, zwaardboten, kielboten en offshore zeilen. Een genomineerde mag zowel uitmuntende zeilprestaties op zijn of haar naam hebben staan tijdens regattaseries of zeilrecords hebben neergezet.

De belangrijkste criteria is dat de zeilers de prestaties moeten hebben geleverd tijdens kwalificatieperiode van 1 september 2009 tot en met 31 augustus 2010.

De nominaties moeten ingediend zijn voor 6 september 2010 klokslag 12u00 (UTC) middels het officiële nominatieformulier dat te vinden is op de ISAF website en hieronder in de bijlage.

www.sailing.org

Foto © Carlo Borlenghi/Rolex

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: