ISAf Rolex World Sailor of the Year Awards 2010 – nominaties zijn geopend

  • Author: Ice
    Date: wo, 04/08/2010 - 22:32

ISAf Rolex World Sailor of the Year AwardsDe ISAf Rolex World Sailor of the Year Awards 2010 nominatieperiode is geopend, de meest prestigieuze erkenning in de zeilsport. Iedereen mag nomineren uit de categorieën windsurfen, zwaardboten, kielboten en offshore zeilen. Een genomineerde mag zowel uitmuntende zeilprestaties op zijn of haar naam hebben staan tijdens regattaseries of zeilrecords hebben neergezet.

De belangrijkste criteria is dat de zeilers de prestaties moeten hebben geleverd tijdens kwalificatieperiode van 1 september 2009 tot en met 31 augustus 2010.

De nominaties moeten ingediend zijn voor 6 september 2010 klokslag 12u00 (UTC) middels het officiële nominatieformulier dat te vinden is op de ISAF website en hieronder in de bijlage.

www.sailing.org

Foto © Carlo Borlenghi/Rolex

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: