Antwerp Race 2010 inschrijvingen terug open!

Mount Gay Red CapAlhoewel de Antwerp Race 2010 inschrijvingen binnen de 24 uur volzet waren, zijn er nog plaatsen vrij gekomen daar er zeiljachten administratief niet in orde zijn. Je kan dus nog inschrijven, indien je in het bezit bent van een zeilnummer, correcte meetbrief en 3 zeillicenties.
Ook zal voor het eerst sinds zijn bestaan de Mount Gay Red Cap (zie foto), een icoon voor zeilers, uitgedeeld worden in België, en dit tijdens de Antwerp Race.

Het symbool van de diepe kracht van Mount Gay Rum in de zeilwereld is de befaamde rode pet waarop de naam van de regatta, het jaar van de race en het logo van het merk geborduurd staat. Ondertussen hebben deze petten een cultstatus bereikt en worden zij gekoesterd door zeilfanaten als collector’s items.

De naam Mount Gay Rum duikt op de meest prestigieuze regattas over de hele wereld op, waaronder the America’s Cup (1992 en 1995), the Congressional Cup (Long Beach, CA), the Newport to Ensenada Race (van Newport Beacht, CA tot Ensenada, Mexico), Sperry Top-Sider Regattas, Figawi Race (Nantucket, IL), Storm Trysail Block Island Race Week (Block Island, RI), Chicago tot Mackinac Race (van Chicago, IL tot Mackinac, MI) en the Big Boat Series (San Francisco, CA). En nu ook op de Antwerp Race.

Meer info: Antwerp Race 2010
Discussieer mee: www.clubracer.be/zeilforum/threads/1192-Antwerp-Race-2010-Inschrijvingen

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: