Groeneveld, Bes en Van der Werf laatste kans op finales WK Match racen

WK Match racenZes van de 20 deelnemers van het ISAF WK Match Racen in Newport Rhode Island hebben zich direct geplaatst voor de 1/8 finales. Twee teams worden daaraan toegevoegd via het zogenaamde ‘repechage’ systeem (herkansing). Renee Groeneveld, Annemieke Bes, Brechtje van der Werf en Mandy Mulder krijgen zodoende om 15.30 uur Nederlandse tijd een laatste kans om zich te plaatsen voor de 1/8 finales.

De Nederlandse zeilsters staan tweede in poule A en moeten de nummer 1 van poule B, het Franse team van Julie Bossard, in een best-out-of-three serie verslaan om alsnog een plek in de 1/8 finales te bemachtigen.

Uitslagen 23 september 2010
Gold Group
1 Lucy Macgregor (GBR) - 3
2 Sally Barkow (USA -3
3 Nicky Souter (AUS) - 3
4 Genevieve Tulloch (USA) - 3
5 Claire Leroy (FRA) - 2
6 Katie Spithill (AUS) -1

Repechage A
1 Anna Tunnicliffe (USA) - 5
2 Renee Groeneveld (NED) - 5
3 Anne-Claire Le Berre (FRA) - 4
4 Lotte Meldgaard Pedersen (DEN) - 3
5 Juliana Senfft (BRA) - 2
6 Sofia Bekatorou (GRE) - 2
7 Gonçalves (POR) - 0

Repechage B
1 Julie Bossard (FRA) -5
2 Ekaterina Skudina (RUS) - 5
3 Camilla Ulrikkeholm (DEN) - 3
4 Silja Lehtinen (FIN) - 3
5 Samantha Osborne (NZL) -3
6 Silvia Roca mata (ESP) - 2
7 Petra Kliba (CRO) - 0

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: