Spectaculair zeilen tijdens de Extreme Sailing Series™

Dramatische zeilcondities in Trapani (ITA) op dag 2 van de Extreme Sailing Series™. Het publiek op de wal werd getrakteerd op een op het zachtst gezegd spannende zeilwedstrijd. Neusduiken, crashes en spectaculaire zeilen terwijl de Extreme 40 zeilteams vechten om de eerste plek op een zeer klein parcours in de haven van Trapani.

www.extremesailingseries.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: