Spectaculair zeilen tijdens de Extreme Sailing Series™

Dramatische zeilcondities in Trapani (ITA) op dag 2 van de Extreme Sailing Series™. Het publiek op de wal werd getrakteerd op een op het zachtst gezegd spannende zeilwedstrijd. Neusduiken, crashes en spectaculaire zeilen terwijl de Extreme 40 zeilteams vechten om de eerste plek op een zeer klein parcours in de haven van Trapani.

www.extremesailingseries.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: