Definitieve uitslag 24 Uurs Zeilrace 2010 bekend

24 Uurs Zeilrace 2010De definitieve uitslag van de Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace 2010 is bekend. De behandeling van protesten en of opmerkingen leidde niet tot wijzigingen in de oorspronkelijke resultaten. Dat betekent dat de Dehler 39 SQ Greyhound van schipper Schalkwijk nu de officiële winnaar in de IRC 1 (4 boten) is. De Dehler 34 Rêverie van schipper Bijl pakt de overallzege in de ORC 3 (46 boten).

In de IRC 1 bleef Schalkwijk de J-133 Batfish van Bart Desaunois voor. De Rêverie verwees de OCR 3-winnaar van 2009, de J-92 Jiggle van schipper Breuklander, naar de tweede plaats. Gevolgd door de Jip Optima 101 van J.P.M. Koninkx.

In de overige klassen bleven de ranglijsten gelijk en ontvingen de winnaars hun prijs al tijdens de prijsuitreiking op zondag 29 augustus 2010.

Volgend jaar start de 47ste Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace op vrijdagavond 26 augustus 2011.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: