WinterWedstrijden WV Braassemermeer 2010-2011

WinterWedstrijden WV BraassemermeerOok deze winter wordt de inmiddels bekende winterserie weer door de WV Braassemermeer georganiseerd. Een groot team van vrijwilligers en zeilers gaan van oktober tot maart de strijd met de wind en de kou aan. Afgelopen winter lag er helaas een aantal zondagen teveel ijs om de wedstrijden door te laten gaan. Maar het ijszeilen en schaatsen was toen een prima alternatief.

Er wordt op 2 aparte 'up wind down wind' banen gevaren en voor alle klassen zijn er steeds 2 wedstrijden. Het Braassemermeer is goed beschut, hierdoor kan er met een flinke wind toch vaak goed gevaren worden. na de wedstrijd brand de verwarming in het clubhuis en staan de soep en de drankjes klaar.

Op zondag 17 oktober a.s. worden de eerste wedstrijden gevaren. De starttijd van de eerste klasse is om 11:30 uur.

Meer info: WinterWedstrijden WV Braassemermeer

Tekst: Marijke Hasselman

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: