Antwerp Race 2010 inschrijvingen binnen de 24u volzet!

PleomaxOp 9 oktober 2010 zeilen 225 jachten om ter snelst van de monding van de Schelde tot in het centrum van Antwerpen. Een jaarlijks wederkerend fenomeen dat 23 jaar geleden begon door enkele vrienden die samen hun zeiljacht terug naar het binnenland brachten voor de winterberging. Nu uitgegroeid tot de grootste zeilwedstrijd voor zeiljachten in de Benelux.

De jachten worden verwelkomd in het Willemdok, alwaar Mount Gay voor een opwarmertje zorgt. Daarna met Shuttle bussen naar de grote hall van de RYCB, Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen voor het avondfeest, prijsuitreiking en de party.

Zoals elk jaar waren de inschrijvingen binnen de 24 uur volzet. Reeds na 30 minuten stond de teller op 140! Alle grote namen zijn weer aanwezig : Tonnerre De Breskens, Pleomax (op de foto), Antilope, Manta Sailing, Checkmate, Hawkeye, ... Het belooft weer een spannende strijd te worden.

Nu nog het zeilnummer, wedstrijdbepalingen en goody bag ophalen tijdens de skippersnight, op 6 oktober, in het secretariaat van de RYCB, Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen, vanaf 18.30u bij een drankje.

Antwerp Race 2010 reacties op de inschrijvingen via het zeilforum: www.clubracer.be/zeilforum/threads/1192-Antwerp-Race-2010-Inschrijvingen

Meer info: Antwerp Race

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: