Roleks Goese Sas Trophy - Final edition!

  • Author: Yan T.
    Date: wo, 08/09/2010 - 11:01

Goese Sas TrophyZij die er nog nooit aan hebben deelgenomen, weten alleen maar van horen en geruchten wat ze eigenlijk missen. Deze teams (en we gaan het geen 2 keer zeggen), hebben nu nog 1 keer de kans om mede deel te nemen aan het officiële Wereldkampioenschap Oosterschelde Zeilen. Ja ja, u leest het goed, dit prachtig zeilevenement der lage landen zal voor de laatste keer plaatsvinden, én u kan er ook bij zijn…!

Editioné finalé

Reeds vele teams hebben een toezegging gedaan en zullen aan de start verschijnen op dé wedstrijd der wedstrijden van de Oosterschelde. Zullen de winnaars van vorig jaar (Antilope: klas 1, Mentaquilibrium: klas 2 en Uilenspiegel: klas 3) hun geweldige prestatie ook dit jaar terug kunnen neerzetten? Wie gaat er in deze editioné finalé met de prijzen lopen en schrijft er geschiedenis als laatste winnaar van de Roleks Goese Sas Trophy.

Waarom meedoen?

Vele bekijken het als een trainings weekend voor de Antwerp Race, anderen doen gewoon mee voor de sportiviteit, de grote groep wil uiteraard de tittel Wereldkampioen Oosterschelde Zeilen op hun palmares hebben staan. Maar waar het volgens de geruchten in de wandelgangen van de verschillende jachtclubs pas écht om gaat, zijn de zeer gegeerde waterdichte foto toestellen van Pentax!

Tournée Générale

De organisatie weet ons tevens te melden dat ze niet beschikbaar zullen zijn tussen 10 en 22 september, daar ze uitgenodigd zijn op het zuster evenement Rolex Swan Cup. Maar de inschrijvingen staan nog steeds open en de organisator weet ons nu al te melden dat hij een tournée générale geeft op zaterdagmiddag na de koers!

Meer info: Goese Sas Trophy

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: