Sailracing Magazine - Nieuw digitaal zeilmagazine dat focust op wedstrijdzeilen

  • Author: Ice
    Date: vr, 14/01/2011 - 16:10
    Tags:

Sailracing MagazineSailracing MagazineSailracing Magazine focust zich op wedstrijdzeilen alleen en claimt dat het 's werelds eerste digitale uitgave is in deze niche, yeah right. Ben niet 100% zeker of dat waar is, maar ik wens ze in iedere geval veel succes. Er is ook een ipod, iphone en ipad versie verkrijgbaar in de iTunes store.

iPhone en iPad met 3G bezitters wezen gewaarschuwd, zorg dat je een deftig data-abonnement hebt want de gemiddelde download, met video, is 200MB.

http://www.sailracingmagazine.com/

Sail Racing Magazine - YUDU Media

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: