Evi Van Acker aan de leiding na eerste dag Rolex Miami OCR

Evi Van AckerEvi Van Acker (BEL) maakte naar eigen zeggen hier en daar nog wat foutjes maar het was een super eerste wedstrijddag tijdens de Rolex Miami OCR met 10-12 knopen wind. Evi staat aan de leiding in de Laser Radial klasse met 2 keer een 2de plek. Marit Bouwmeester (NED) zeilde een 4de en 1ste plek en staat hierdoor 2de in het Laser Radial klassement met slechts 1 puntje achterstand. Dit belooft spannend te worden!
Via Facebook sijpelen nog meer resultaten van de Nederlandse kernploeg binnen.

De resultaten van de Nederlandse kernploeg na de eerste zeildag overall:
Gebroeders Costers 12de, LeFevre /Krol 15de, Westerhof/Berkhout 17de, Marit Bouwmeester 2de, Sonar mannen 1de, Dorian van Rijsselberge 3de, Thierry Schmitter 1de, Barend Kol 4de, Matchrace dames:Team Groeneveld 2 wedstrijden gewonnen van de 3, Team Bekkering 1 wedstrijd gewonnen.

Wannes Van Laer (BEL) zeilde een 18de en 6de plek en staat 20ste overal in het Laser klassement.

Morgen wordt het een belangrijke dag!

Bekijk alle resultaten van de Rolex Miami OCR 2011 regatta via:
http://rmocr.ussailing.org/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: