Tonnerre de Breskens 3 wint Key West Race Week 2011

Tonnere de Breskens 3De Tonnerre de Breskens 3 (Ker 46) van schipper/eigenaar Piet Vroon (NED) won negen van de 10 races tijdens de Key West Race Week 2011 en kaapte hiermede zeer dominant de overwinning in de IRC 2 klasse. De Tonnerre eindigde met maar liefst 18 punten voorsprong in het klassement op nummer twee, de Antilope (GS 43) van Willem Wester (GBR).

Bemanningslijst van de Tonnere de Breskens 3:

Bouttell, Jack - midbow
Gerber, Frank - hoofdtrimmer
Krijger, Rutger - navigator
Meeusen, Rinus - grinder
Reece, Mia -
George, Kevin - tacticus
Trautman, Matt - upwind trim
van Arkel, Rens - mast
Van der Biest, Bram - pitman/trim
van der Enden, Wouter - voordek
Vroon, Piet - schipper/eigenaar
Vroon, Carlo - pit/grinder
Willcox, Graeme - stuurman

www.premiere-racing.com

Alle Key West Race Week 2011 uitslagen vind je onderaan in de bijlage.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: