Tonnerre de Breskens 3 wint Key West Race Week 2011

Tonnere de Breskens 3De Tonnerre de Breskens 3 (Ker 46) van schipper/eigenaar Piet Vroon (NED) won negen van de 10 races tijdens de Key West Race Week 2011 en kaapte hiermede zeer dominant de overwinning in de IRC 2 klasse. De Tonnerre eindigde met maar liefst 18 punten voorsprong in het klassement op nummer twee, de Antilope (GS 43) van Willem Wester (GBR).

Bemanningslijst van de Tonnere de Breskens 3:

Bouttell, Jack - midbow
Gerber, Frank - hoofdtrimmer
Krijger, Rutger - navigator
Meeusen, Rinus - grinder
Reece, Mia -
George, Kevin - tacticus
Trautman, Matt - upwind trim
van Arkel, Rens - mast
Van der Biest, Bram - pitman/trim
van der Enden, Wouter - voordek
Vroon, Piet - schipper/eigenaar
Vroon, Carlo - pit/grinder
Willcox, Graeme - stuurman

www.premiere-racing.com

Alle Key West Race Week 2011 uitslagen vind je onderaan in de bijlage.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: