Tonnerre de Breskens 3 wint Key West Race Week 2011

Tonnere de Breskens 3De Tonnerre de Breskens 3 (Ker 46) van schipper/eigenaar Piet Vroon (NED) won negen van de 10 races tijdens de Key West Race Week 2011 en kaapte hiermede zeer dominant de overwinning in de IRC 2 klasse. De Tonnerre eindigde met maar liefst 18 punten voorsprong in het klassement op nummer twee, de Antilope (GS 43) van Willem Wester (GBR).

Bemanningslijst van de Tonnere de Breskens 3:

Bouttell, Jack - midbow
Gerber, Frank - hoofdtrimmer
Krijger, Rutger - navigator
Meeusen, Rinus - grinder
Reece, Mia -
George, Kevin - tacticus
Trautman, Matt - upwind trim
van Arkel, Rens - mast
Van der Biest, Bram - pitman/trim
van der Enden, Wouter - voordek
Vroon, Piet - schipper/eigenaar
Vroon, Carlo - pit/grinder
Willcox, Graeme - stuurman

www.premiere-racing.com

Alle Key West Race Week 2011 uitslagen vind je onderaan in de bijlage.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: