Lezing zeiltrim op 4 november voor de 2de Goofy Race

zeiltrimOp vrijdagavond 4 november, weer vanaf 18.00 uur, bent u meer dan welkom in de jachtclub te Colijnsplaat. Gewoon om even gezellig bij te praten, of om de tactiek en het weerbericht voor de komende Goofies te bespreken. De vorige vrijdag voor de Goofies was een succes!
Maar... het wordt ook op vrijdag 4 november een hele interessante avond. We hebben dit keer een knaller op de plank staan voor u: een heuse cursus zeiltrim, gegeven door Maxim van Pelt van de nieuwe Elvström zeilmakerij in Antwerpen en Bruinisse. Hij wil graag beginnen om 20.30 uur.

Dus als je wilt weten hoe je je tell-tales allen in de juiste richting krijgt, hoe dat nou zit met die fameuze spleetwerking, of een in-fucker ook op jouw boot een goede oplossing zou zijn, of hoe je de bolling uit of in je grootzeil krijgt, waarom de Playstation vast voer tijdens de Antwerp race, hoe het zit met die barbers op de spischoten, of een gennaker nu interessanter is dan een symetrische spinnaker, ...... dan moet je zeker komen !

Zoals gebruikelijk mag u ervan uitgaan dat Kees één en ander zal opluisteren met heerlijke hapjes en andere versnaperingen. De discussies die ongetwijfeld uit de lezing zullen voortvloeien, kan u met een gerust geweten aan de bar verder zetten. Jacolien heeft toch het laatste woord...

www.clubracer.be/winterwedstrijden/goofies-race

Auteur:

  • Bert J.

    Van zeescout tot zeiler, van stil toeschouwer tot actief verslaggever. Even met een kwarttonner, dan rasecht en fanatiek halftonnen. Nu prinselijk op de leukste one tonner van 't Stad. 

Voor u geselecteerd: