Eerste winterwedstrijd op de Braassem kent spannende strijd in de Melges 24 klasse

Melges 24Zondag 23 oktober klonk om 11:30 uur het startsignaal voor de eerste Braassem winterwedstrijd van de serie 2011-2012. Onder bijna ideale omstandigheden werden door de ORC-Club, J/22, J/24, MaxFun en Melges 24 klassen, 2 wedstrijden gezeild. Door de zuidoosten wind was de baanlengte wat beperkt, maar er was meer dan genoeg ruimte voor een eerlijke strijd.

Voldaan werden 's middags alle boten weer op de kant getakeld en kon om 16:15 de prijsuitreiking gehouden worden.

In de Melges 24 klasse werd het erg spannend, zowel de NED 758 van Niels Blok als de NED 796 van Frank Lieve behaalden een eerste en een tweede plek. Ze staan dus gedeeld een met 1299 punten.

De volgende wedstrijd wordt 20 November gevaren.

Tekst: Len Verdel

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: