Confronterende foto’s van Sanya

team SanyaSanya gaat morgen (vrijdag) op transport naar Gibraltar waar Maersk lines de Volvo 70 zal vervoeren naar Kaapstad. Mike Sanderson wist te zeggen dat de boot op tijd klaar zou zijn 11 december van start te kunnen. Team Sanya chief operating officer David Duff, shore manager Nick Bice en rigger Frano Tregaskis zullen met Sanya Lan mee reizen om er op toe te zien dat alles goed gaat. Media Crew Member Andres Soriano, zal de overtocht documenteren.

Sanderson: “We have to use this time to come back stronger and fast,’’. “If we keep fighting hard, I have no doubt we will have some wonderful success with this group. Next stop – Cape Town.”

Sanya

Lees ook: www.clubracer.be/2011/11/6/ook-team-sanya-moet-naar-veilige-haven

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: