Aftrap KBYV-FRBY Yachting Awards 2011

  • Author: Ice
    Date: zo, 20/11/2011 - 18:09

KBYV-FRBY Yachting AwardsDe aftrap van de verkiezing Yachtman, vrouw, belofte en manager 2011 is gegeven. De KBYV-FRBYV rekent op onze hulp om waardige nominaties te mogen ontvangen. Zo gezegd zo gedaan want hierbij is iedereen uitgenodigd om nominaties in te dienen, de enige voorwaarde is dat de genomineerde een uitzonderlijke prestatie moet geleverd hebben in de periode van 1 december 2010 tot en met 30 november 2011 (en liefst ne zeiler deze keer, nvdr).

De prestaties van een genomineerde kan een reeks van overwinningen, het breken van een record, de gewonnen strijd tegen de natuurelementen of een andere uitzonderlijke prestatie zijn die met onze zeilsport gerelateerd is.

Sinds de eerste toekenning in 1986, waren de genomineerden en de winnaars altijd de besten in één van de disciplines die onze zeilsport omvat, zie de Hall of Fame op www.belgiansailing.be

Nominaties moeten via het formulier in de bijlage (LONGLIST 2 NL.docx) voor 20 december 2011 verzonden worden naar:

KBYV-FRBY
Beatrijslaan 25,
2050 Antwerpen
of per mail naar yachtingawards@belgiansailing.be
of als fax naar het nummer : 03/219.77.00

UPDATE:
KBYV Nominaties 2011 indienen doen we vanaf nu via het digitaal nominatieformulier.

Volgende ronde
Op basis van de nominaties, ontvangen op 20 december, zal op 5 januari een shortlist gepubliceerd worden waaruit er dan gekozen kan worden wie de titel verdient.

Hoe de volgende ronde er precies zal uitzien vind ik niet terug in het persbericht. Ik neem aan dat het zoals de voorgaande jaren per sms voting zal gebeuren.

De uitreiking
De 2011 KBYV-FRBY Yachting Awards zullen uitgereikt worden op vrijdag 10 februari 2012 in de Captain’s lounge VVW Club, Antwerpen L-O.

Reacties: www.clubracer.be/zeilforum/threads/1586-KBYV-FRBY-Yachting-Awards-2011

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: