GW de Vrijbuiter organiseert Winterkampioenschap Solo

SoloOp 5 November is de jaarlijkse seizoensafsluiting in Loosdrecht met het Winterkampioenschap en een lezing van Kalle Coster. Komt allen naar deze gezellige seizoensafsluiting met of zonder boot ! Kan je overdag niet, kom dan ’s avonds eten en luisteren naar Kalle Coster, Olympisch 470 zeiler samen met zijn broer Sven.

Tijdens het Winterkampioenschap zeilen we 3 wedstrijden onder leiding van Martin Heineke. Na de races een borrel en een stamppotmaaltijd in het gloednieuwe clubhuis van de Vrijbuiter. Na het eten komt Kalle Coster vertellen over strategie.

Kortom: pak nog één keer je zeilkleren uit de kast, bind je boot op de trailer en kom naar Loosdrecht. Ook partners en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij het diner en de lezing van Kalle. Mochten de wedstrijden worden afgelast i.v.m. het weer, dan gaat het avondprogramma gewoon door.

Programma:

Inschrijven en koffie vanaf 10.30 uur
Eerste start vanaf 12.00 uur
Borrel vanaf 17.00 uur
Eten 18.00 uur
Presentatie Kalle Coster 19.00 uur (gesponsord door de NSO)

Tekst: Alex

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: