Welcome home party voor Evi Van Acker

Evi Van AckerVandaag komt Evi Van Acker terug uit Australië, waar ze op het ISAF Wereldkampioenschap zeilen een zilveren medaille haalde in de Laser Radial klasse en de selectie voor de Olympische Spelen 2012 te Londen. Om deze thuiskomst niet onopgemerkt te laten voorbijgaan heeft de Vlaamse Yachting Federatie (VYF) op de valreep beslist om vandaag een 'welcome home party' te organiseren voor Evi. Iedereen is vanavond om 19u uitgenodigd in het Huis van de Sport te Gent, vuvuzela's zijn niet verboden.

Wij van de ClubRacer redactie zijn er ook, tot vanavond iedereen.

Adres:
Zuiderlaan 13
9000 Gent
BELGIË

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: