Welcome home party voor Evi Van Acker

Evi Van AckerVandaag komt Evi Van Acker terug uit Australië, waar ze op het ISAF Wereldkampioenschap zeilen een zilveren medaille haalde in de Laser Radial klasse en de selectie voor de Olympische Spelen 2012 te Londen. Om deze thuiskomst niet onopgemerkt te laten voorbijgaan heeft de Vlaamse Yachting Federatie (VYF) op de valreep beslist om vandaag een 'welcome home party' te organiseren voor Evi. Iedereen is vanavond om 19u uitgenodigd in het Huis van de Sport te Gent, vuvuzela's zijn niet verboden.

Wij van de ClubRacer redactie zijn er ook, tot vanavond iedereen.

Adres:
Zuiderlaan 13
9000 Gent
BELGIË

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: