Kandidaten aanmelden voor de Solo Challenge Award

Solo Challenge AwardDe enige prijs waarvoor alleen 1man, 1 boot en 1 uitdaging nodig is, wordt op zaterdag 10 maart 2012 uitgereikt door de stichting Shorthanded.nl. Kandidaten voor de Solo Challenge Award kunnen worden aangemeld door iedereen die denkt dat een zeiler in aanmerking komt voor de ‘Beste solo-zeilprestatie in 2011’. Naast de Solo Challenge Award wordt ieder jaar ook de Doublehanded Award uitgereikt (voor de beste Doublehanded-zeilprestatie in 2011).

In 2012 wordt er voor de 5e keer de Solo Challenge Award uitgereikt.
De Solo Challenge Award is de prijs voor de beste solo-zeilprestatie in wedstrijdverband in het afgelopen jaar. De Solo Challenge Award wordt uitgereikt tijdens het Shorthanded Gala 2012. Dit zal
plaatsvinden op zaterdagavond 10 maart in het clubhuis van de WV Lelystad Haven. Naast de Solo Challenge Award, wordt tevens voor de 3e keer de Doublehanded Award uitgereikt. De Doublehanded Award is de prijs voor de beste doublehanded-zeilprestatie in wedstrijdverband in het afgelopen jaar.

U kunt zelf kandidaten aanmelden voor de verschillende awards. Geef uw
kandidaat, inclusief een korte omschrijving van diens verdiensten in
2011, op via info@shorthanded.nl

De Solo Challenge Award is in 2011 uitgereikt aan Robert Rosen Jacobson, in 2010 aan Jan Kees Lampe, in 2009 aan Nico Budel en in 2008 aan Lucas Schröder. Tevens is in 2009 een Lifetime Achievement Award postuum uitgereikt aan Jan Luyendijk voor al zijn inspanningen voor het solozeilen in Nederland in het algemeen en het opzetten van de 200 myls ‘SOLO’ wedstrijd in het
bijzonder. Deze prijs werd in ontvangst genomen door Jan’s zoon Bob Luyendijk.

Doel van de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award is het
belonen van Nederlandse zeehelden binnen het shorthanded zeilen en het
stimuleren van ontwikkelingen binnen deze uitdagende vorm van
topsport.

De jury voor het bepalen van de genomineerden en de uiteindelijke
winnaars, bestaat uit: Henk Bezemer, Leon Bart, Klaartje Zuiderbaan, Sander Bakker en Gerd-Jan Poortman.

Heeft u interesse gekregen? Deze avond is tevens een geweldige
mogelijkheid uw collega shorthanded zeilers weer eens te ontmoeten.
Wij zouden het zeer op prijsstellen als wij u mogen begroeten in Lelystad Haven.

Tot ziens op 10 maart 2012!

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: