ClubRacer wenst alle zeilers een fantastisch zeilseizoen

  • Author: Ice
    Date: za, 31/12/2011 - 12:15

ClubRacer wenst alle zeilers een fantastisch zeilseizoenHartelijk bedankt voor het lezen van ClubRacer.be het afgelopen jaar! We wensen alle zeilers een jaar vol lange zeiltochten, romantische zonsondergangen op het water, gezellige avonden in de jachtclubs, leerrijke trainingen aan boord, slappe-lach toestanden wanneer er iets fout gaat, memorabele uitwaaimomenten op de dijken wanneer het stormt, succesvolle wedstrijden en alles wat jezelf wenst om er fantastisch zeilseizoen van te maken in 2012!

Van het voltallige ClubRacer redactie team,
Yan
Bert
Guy
Ice

Kaartje door RuttDesign

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: