Noodweer houdt zeilers ISAF WK zeilen aan de kant

NoodweerAlle wedstrijden van dinsdag 6 december op het ISAF WK zeilen in Australië zijn uitgesteld door het slechte weer, zo maakte de organisatie bekend. Onweer, donder en bliksem teisteren Perth en de omgeving.

De verwachting was dat het noodweer tot vanavond zal aanhouden en de wedstrijdleiding heeft daarom al vroeg besloten alle wedstrijden af te lassen. Alle andere zeilers werden in verband met veiligheid aan de kant gehouden.

Morgen beginnen de wedstrijden een uur eerder om 1200 uur lokale tijd (5 uur Belgische tijd). Het wedstrijdcomité wil proberen drie in plaats van twee wedstrijden te varen. De andere gemiste race zal dan op de rustdag ingehaald kunnen worden.

www.perth2011.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: