Volvo Ocean Race: Terugblik op een epische eerste etappe (video)

Een epische eerste etappe tijdens de Volvo Ocean Race 2011-12. Leg 1 had zo ongeveer alles, meer dan zelfs ervaren waarnemers zouden kunnen voorspeld hebben. Aanschouw de gebeurtenissen die zich ontvouwen in deze bijna 60 minuten durende documentaire.

Over de Volvo Ocean Race
De Volvo Ocean Race (voorheen de Whitbread Round the World Race) is een zeilwedstrijd om de wereld die elke drie jaar wordt gehouden. De race duurt meestal zo'n 8 maanden. De eerste editie ging in 1973 van start.

Samen met de Vendée Globe (non-stop solorace om de wereld) en de Global Challenge (met stops om de wereld voor amateurs, solo en duo), behoort de Volvo Ocean Race tot de drie meest vooraanstaande zeilavonturen.

www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: