Aan boord van de AC45 wing-sailed catamaran

Ok toegegeven 't is de zoveelste PR stunt van het Oracle Racing zeilteam maar het mag gezegd zijn dat die AC45 catamarans er best goed uitzien en een waanzinnig snelheidspotentieel hebben. De perfecte video als tussendoortje tijdens kantoortijd en in afwachting van de volgende winterwedstrijd.

www.oracleracing.com
www.americascup.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: