Aan boord van de AC45 wing-sailed catamaran

Ok toegegeven 't is de zoveelste PR stunt van het Oracle Racing zeilteam maar het mag gezegd zijn dat die AC45 catamarans er best goed uitzien en een waanzinnig snelheidspotentieel hebben. De perfecte video als tussendoortje tijdens kantoortijd en in afwachting van de volgende winterwedstrijd.

www.oracleracing.com
www.americascup.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: