Sevenstar Contest Cup en Contest meetings 2011

Contest CupDit jaar heeft Contest Yachts grootse plannen betreffende hun jaarlijks terugkerend evenement. Als vanouds staat de Sevenstar Contest Cup op de agenda voor het eerste weekend van juni. Daarnaast komt de werf met een programma van Contest Meetings in Zeeland, Mallorca, Montenegro en Turkije.

Sevenstar Contest Cup

“De achtste editie van de Sevenstar Contest Cup wordt weer gevaren vanuit onze thuishaven Medemblik. Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het ook voor bijvoorbeeld jonge gezinnen leuk is om mee te zeilen. Het is iedere keer weer een uitdaging om de vorige editie te overtreffen, en uiteraard gaan we deze met veel plezier aan! Dit jaar wordt om de Sevenstar Contest Cup gestreden van 3 tot en met 5 juni, dat is het weekend grenzend aan Hemelvaart. We hopen dan ook dat Contest eigenaren die verder weg liggen dit lange weekend zullen aangrijpen om dit jaar mee te doen”, aldus Contest Yachts directeur Arjen Conijn.

Data
De Sevenstar Contest Cup 2011 vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni 2011 in Medemblik.

De agenda voor de Contest Meetings is als volgt:
Porto Montenegro: 13 – 15 mei
Port Zélande: 24 – 26 juni
Turkije 12 – 14 augustus
Mallorca 19 – 21 augustus

Plaatsen en data onder voorbehoud.

Sevenstar Yacht Transport heeft voor het derde achtereen volgende jaar als sponsor haar naam verbonden aan de Contest Cup in Medemblik. Ook Kuiper Verzekeringen treedt wederom op als subsponsor.

Aanmelden voor deelname kan nu al bij Marie-Claire Wever van Contest Yachts, tel +31(0)227 543 644 of via www.contestyachts.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: