Zeilen met Flying 18s - meer moet dat niet zijn

De tijd van het jaar is aangebroken om ons suf te slenteren op 'boat shows' met veel te weinig zeiljachten (we telde er slechts 7 tijdens de laatste Belgian Boat Show). Weliswaar aan boot accessoires en zeilkleding geen gebrek. De HISWA heeft gisteren zijn deuren opengedaan, zondag gaan we tellen. Voor diegene die op kantoor achterblijven hierboven een coole video productie van Flying 18's in Australië, alle actie begint op 1:18. Meer moet zeilen toch niet zijn?

www.flying18s.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: