Oracle Racing organiseert two-boat training met AC45 catamaran

Oracle Racing AC45Oracle Racing, de verdediger van de 34ste America's Cup, wil niets aan het toeval overlaten en charterde de AC45 catamaran van Challenger of Record Mascalzone Latino om een two-boat training te organiseren. Hier-boven en onder een selectie van de meest interessante foto's door teamfotograaf van dienst Gilles Martin-Raget. Mijn eerste indruk: schitterende shots! UPDATE: met video.

Oracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaran

www.oracleracing.com
www.americascup.com
Alle foto's © Gilles Martin-Raget / Oracle Racing

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: