Oracle Racing organiseert two-boat training met AC45 catamaran

Oracle Racing AC45Oracle Racing, de verdediger van de 34ste America's Cup, wil niets aan het toeval overlaten en charterde de AC45 catamaran van Challenger of Record Mascalzone Latino om een two-boat training te organiseren. Hier-boven en onder een selectie van de meest interessante foto's door teamfotograaf van dienst Gilles Martin-Raget. Mijn eerste indruk: schitterende shots! UPDATE: met video.

Oracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaranOracle Racing AC45 catamaran

www.oracleracing.com
www.americascup.com
Alle foto's © Gilles Martin-Raget / Oracle Racing

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: