Doublehanded zeilen op de Grevelingen - 40 mijl van Bru

40 mijl van BruDe 40 mijl van Bru blijft een zeilwedstrijd voor tourzeiler en wedstrijdzeiler. Dat is waar de Stichting 40 mijl van Bru zich dit jaar voor inzet. De doublehanded-zeilwedstrijd groeit nog steeds ieder jaar en daarom heeft de stichting een limiet gesteld aan de inschrijvingen. Er verschijnen dit jaar maximaal 130 boten aan de start. Naast de ongemeten klassen, ORC-wedstrijdklassen en de First 31.7 klasse is er dit jaar ook ruimte voor een J/80 veld tijdens de vierde editie van de 40 mijl op de Grevelingen.

De deelnemers krijgen een warm welkom op de vrijdagavond. Een ligplaats, goodiebag en ruimte voor een drankje in de tent op de gloednieuwe haven van Bruinisse. Op zaterdagochtend staan er bolussen en koffie klaar voor de schipper en bemanning. Een sportieve wedstrijd met een goed portie gezelligheid is het streven van de initiatiefnemers van de wedstrijd. Daarnaast is het belangrijk dat de wedstrijd veilig verloopt en er voor iedereen plaats is op de feestavond. Eten, drinken en entertainment. Alles is aanwezig op de feestelijke afsluiting van de 40 mijl van Bru.

De inschrijving voor de doublehanded-wedstrijd start op 30 maart 2011. Oude bekenden, nieuwe enthousiastelingen en goedgemutste toeschouwers zijn van harte welkom op het jaarlijkse zeilevenement. Zin om samen de uitdaging aan te gaan op de Grevelingen in een passende klasse?
Kijk snel op www.40mijlvanbru.nl voor meer informatie en natuurlijk de inschrijving.

Tekst: Adeline Mans

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: