Nieuwe ISAF World Sailing Rankings

Marit BouwmeesterDe nieuwe ISAF World Sailing Rankings werden op 23 maart 2011 vrijgegeven. In de Laser radial klasse zien we haasje over door Marit Bouwmeester (NED) die de eerste plek overneemt van Evi Van Acker (BEL). De 470 meiden Lisa Westerhof en Lobke berkhout (NED) behouden hun 5de plaats. De gebroeders Sven en Calle Coster (NED) blijven in de 470 klasse ook status quo met een 10de plaats.

In de Laser klasse zien we Rutger Van Schaardenburg (NED) 2 plekken stijgen en staat nu op 16de plaats. De vrouwelijke machtracers Renee Groeneveld, Annemieke Bes en Brechtje Van Der Werf (NED) behouden ook hun 5de plaats.

Alle ISAF World Sailing Rankings vind je hier: www.sailing.org/rankings
Volgende release date is 13 april 2011.

Foto © Richard Langdon, Ocean Images

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: