12 en 24 uurs van 't Veerse Meer

12 en 24 uurs van 't Veerse MeerDe 15de editie van de 24-uurs van ‘t Veerse Meer wordt weer gezeild en wel in het weekend van 18 en 19 juni 2011. We zijn er vroeg bij met de aankondiging want de zeilagenda’s lopen snel vol tegenwoordig. Het is dan bijna de langste dag, en het zeilen wordt echt intens als de zon achter de horizon is verdwenen en de maan zijn plaats heeft ingenomen.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid te kiezen uit een 24uurs en een 12uurs. Deze groepen starten weer gezamenlijk.

Het overnachten van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag (12uurs) is gratis.

Inschrijven via: www.jachthavenoranjeplaat.nl

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie
Ronald Moerdijk, Hans-Jan Bonsma en Ronald Passchier

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: