Vestas Sailrocket 2 doet splash

Vestas Sailrocket 2Zoals eerder hier aangekondigd heeft het SailRocket team op 8 maart zijn tweede generatie 'speed sailing boat' voorgesteld aan het grote publiek en voor de eerste keer water laten voelen. De Vestas Sailrocket 2 is ontworpen om beduidend sneller te zijn dan zijn voorganger en hij ziet er ook zo uit. Het uiteindelijke doel is het 'World Speed Sailing Record' breken dat nu op 55.65 knopen (103,06 km/u) staat.

De Vestas Sailrocket 2 wordt nu ingepakt om hem te verschepen naar Walvis Bay, de belangrijkste zeehaven van Namibië, waar de recordpogingen zullen starten in april.

www.sailrocket.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: