Vestas Sailrocket 2 doet splash

Vestas Sailrocket 2Zoals eerder hier aangekondigd heeft het SailRocket team op 8 maart zijn tweede generatie 'speed sailing boat' voorgesteld aan het grote publiek en voor de eerste keer water laten voelen. De Vestas Sailrocket 2 is ontworpen om beduidend sneller te zijn dan zijn voorganger en hij ziet er ook zo uit. Het uiteindelijke doel is het 'World Speed Sailing Record' breken dat nu op 55.65 knopen (103,06 km/u) staat.

De Vestas Sailrocket 2 wordt nu ingepakt om hem te verschepen naar Walvis Bay, de belangrijkste zeehaven van Namibië, waar de recordpogingen zullen starten in april.

www.sailrocket.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: