Sail Video System brengt het zeilen dichter bij het publiek

“Zeilen is altijd leuker om zelf te doen dan om naar te kijken, hoe fixen we dit?” Het Sail Video System moet dit mogelijk maken. Het is een nieuwe en unieke manier om zeilwedstrijden live te beleven van op de kant via grote lcd schermen en via het internet. Met maar liefst 4 onboard camera's en een op afstand gestuurde mini helikopter zal de eerste demonstratie plaatsvinden op zaterdag a.s. tijdens de eerder aangekondigde Formula 18 Catamaran Teamrace Knockout.

De live uitzending van de F18 Teamrace Knockout op 19 april zal onder meer gevolgd kunnen worden via de populaire websites: Sailing Anarchy en ClubRacer.

Sail Video System is powered by:
NuGuRu.tv (Rene Mullie),
FreeFilm.nl (Thijs Vrij),
Rho-productie.nl (Roel Rekko),
webastart.com (Bas Mientjes)
en Marc van Don

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: