Polyvalk klasse evenement op de Langweerderwielen

Valk - PolyvalkIn het weekend van 28 en 29 mei 2011 organiseert de Valkenklasse organisatie in samenwerking met de KWV Langweer het klasse evenement voor Polyvalk zeilers. Gedurende 2 dagen zullen in totaal 10 sprint wedstrijden op de Langweerderwielen gezeild worden.

In 2011 wil de Valkenklasse Organisatie wederom enthousiaste zeilers uitnodigen om op zondag 29 mei ook een aantal starts te maken in een polyvalk en de sfeer van de “echte zeilwedstrijden” te proeven.
Deze dag staan er 4 sprint wedstrijden gepland waarvan de eerste start om 10.00 uur. Na de finish van de laatste wedstrijd is er de mogelijkheid om een rondje mee te varen in een houten wedstrijdvalk.

Om 15.30 uur willen we gezamenlijk de dag afsluiten met een drankje en de prijsuitreiking..

Je bent natuurlijk van harte welkom met je eigen valk, maar een valk huren bij een van de verhuurbedrijven in of in de buurt van Langweer is ook mogelijk.

www.valkenklasse.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: