Rambler 100 tijdens Les Voiles de Saint Barth

Rambler 100, overall winnaar in de maxi/super yacht klasse tijdens Les Voiles de Saint Barth 2011. Even prachtig op video als op foto. Druk op play, selecteer high-definition (HD) versie, klik op "full screen", leun achterover en geniet.

Deze schitterende, bijna vier minuten durende, videoproductie werd ingeblikt door Armory Ross.

Les Voiles de Saint Barth 2011 die van 4 tot 9 april gezeild werd kende vier Nederlandse deelnames: de Highland Breeze die 4de werd bij de maxi's en de Antilope van Willem Wester die 2de werd in de racing klasse. De racing/cruising klasse werd gewonnen door de Nix van Nico Cortlever.

http://www.amoryross.com
http://www.lesvoilesdesaintbarth.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: