Internationale Optispring Regatta voor Optimist breidt deelnemersveld uit tot 170

De Internationale Optispring Regatta voor Optimist wordt dit jaar voor de tweede maal in de Marina van Port Zélande (NED) gezeild op 9 en 10 april 2011. Zowel voor de Belgische als de Nederlandse optimisten is dit de eerste selectiewedstrijd van het jaar voor het EK en WK Optimist zeilen 2011.

De wedstrijd wint ieder jaar aan prestige, waardoor de inschrijvingen de voorgestelde limiet van 160 al snel overschreden. Het deelnemersveld werd opgetrokken tot 170 optimist zeilers en trekt deelnemers aan uit 9 verschillende landen, van Polen tot Portugal.

Het evenement wordt georganiseerd door de Dinghy Optimist Class Belgium (DOCB), in samenwerking met de Royal Yacht Club van België (RYCB) vzw.

Meer info op www.optispring.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: