America's Cup wil revolutie brengen in de wereld van live sport televisie (video)

Zeilen wordt tot op heden door het grote publiek niet echt als een extreme sport beleefd en zeker niet op grote schaal. De America's Cup wil met de komst van de catamarans met wingsails hier verandering in brengen en het publiek tonen hoe bloedstollend en gevaarlijk de zeilsport wel kan zijn. Alles voor de kijkcijfers dus.

De America's Cup organisatie wil de mensen de zeilsport laten beleven op een manier die nog nooit voorgedaan is. De ruwe kracht van het zeilen live in beeld brengen is hun doel. Lees er alles over op de America's Cup website of neem al een voorproefje met onderstaande televisie test.

www.americascup.com/news/americas-cup-to-revolutionize-live-sports-cove…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: