America's Cup wil revolutie brengen in de wereld van live sport televisie (video)

Zeilen wordt tot op heden door het grote publiek niet echt als een extreme sport beleefd en zeker niet op grote schaal. De America's Cup wil met de komst van de catamarans met wingsails hier verandering in brengen en het publiek tonen hoe bloedstollend en gevaarlijk de zeilsport wel kan zijn. Alles voor de kijkcijfers dus.

De America's Cup organisatie wil de mensen de zeilsport laten beleven op een manier die nog nooit voorgedaan is. De ruwe kracht van het zeilen live in beeld brengen is hun doel. Lees er alles over op de America's Cup website of neem al een voorproefje met onderstaande televisie test.

www.americascup.com/news/americas-cup-to-revolutionize-live-sports-cove…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: