GCO Almere Regatta en Lenco Regatta vormen Flevocup

Lenco RegattaDankzij een samenwerking tussen de provincie Flevoland en de gemeenten Almere en Lelystad wordt dit jaar voor het eerst de Flevocup uitgereikt aan de deelnemer die het beste overall resultaat over de beide wedstrijden vaart. De aan de overwinning verbonden wisseltrofee vormt zo een extra reden aan de beide wedstrijden deel te nemen.

De GCO Almere Regatta (www.almereregatta.nl) vindt op 21 en 22 mei plaats vanaf Marina Muiderzand; de Lenco Regatta (www.lenco.eu/regatta) wordt gehouden op 25 en en 26 juni vanaf Flevo Marina in Lelystad.

Belangrijk
De Flevocup vanuit Muiderzand en Lelystad heeft niets van doen met de Bon Marine Flevo Cup die in september vanuit de Bataviahaven wordt gezeild. Provincie Flevoland vindt het blijkbaar leuk om zoveel mogelijk wedstrijden om te dopen tot Flevocup.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: