GCO Almere Regatta en Lenco Regatta vormen Flevocup

Lenco RegattaDankzij een samenwerking tussen de provincie Flevoland en de gemeenten Almere en Lelystad wordt dit jaar voor het eerst de Flevocup uitgereikt aan de deelnemer die het beste overall resultaat over de beide wedstrijden vaart. De aan de overwinning verbonden wisseltrofee vormt zo een extra reden aan de beide wedstrijden deel te nemen.

De GCO Almere Regatta (www.almereregatta.nl) vindt op 21 en 22 mei plaats vanaf Marina Muiderzand; de Lenco Regatta (www.lenco.eu/regatta) wordt gehouden op 25 en en 26 juni vanaf Flevo Marina in Lelystad.

Belangrijk
De Flevocup vanuit Muiderzand en Lelystad heeft niets van doen met de Bon Marine Flevo Cup die in september vanuit de Bataviahaven wordt gezeild. Provincie Flevoland vindt het blijkbaar leuk om zoveel mogelijk wedstrijden om te dopen tot Flevocup.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: