Groupama 4 te water in Lorient (video)

Groupama 4Op zaterdag 14 mei is Groupama 4, de eerste Volvo 70 gebouwd in Frankrijk, te water gelaten in Lorient (FRA) de thuisbasis van het Groupama Sailing Team. Alle Groupama afgezanten waren aanwezig, inclusief schipper Franck Cammas, de zeilers, leden van het shore team en een enthousiast publiek. Na lees verder beleeft u het mee met behulp van de door Tim Stonton ingezonden 'photo shoot' en video.

Groupama 4 schipper Franck CammasGroupama 4 schipper Franck Cammas

Sailmaster Jean Martin (BEL)Hoofd van de Groupama zeilmakerij: Jean-martin Grisar (BEL)

www.cammas-groupama.com
www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: