North Sea Regatta introduceert eigen iPhone applicatie

North Sea Regatta iPhone applicatieOok de North Sea Regatta gaat met zijn tijd mee. De organisatie heeft een iPhone applicatie laten ontwikkelen waarmee je tijdens het evenement op de hoogte blijft van het laatste nieuws en uitslagen van de wedstrijden.

Vorige week was het zover, Frans Sluyters werd verrast door de Michel Verkooijen van Voormedia. In een mooi verpakt cadeau mocht Frans een groot model iPhone uitpakken, met daarop een afbeelding van het North Sea Regatta logo.

De iPhone applicatie is gratis te downloaden via de app store.
De functies die al werken zijn: nieuws, agenda en uitslagen. Straks komen daar ook wind- en stroomgegevens bij.

http://itunes.apple.com/us/app/north-sea-regatta/id433384706?mt=8&ls=1

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: