Jean Reno en Eva Padberg aan boord van de nieuwe TP52 AUDI ALL4One (video)

  • Author: Ice
    Date: di, 17/05/2011 - 14:03
    Tags:

Jean Reno & Eva PadbergOp 16 mei werden in Cascais (POR) twee internationale beroemdheden gespot aan boord van de TP52 AUDI ALL4One: de Franse acteur Jean Reno en het Duitse model Eva Padberg. Ter gelegenheid van de doop vormden Jean en Eva het godfather-godmother koppel en zeilden met de gloednieuwe TP52.

De AUDI ALL4One werd in slechts 3 maanden gebouwd op de McConaghy jachtwerf in Sydney (AUS) en daarna per vrachtschip vervoerd naar Valancia (ESP). In niet meer dan 15 dagen werd de in Italië gebouwde kiel eronder gezet, de in Nieuw Zeeland gebouwde mast getuigd, de elektronica gemonteerd en de TP52 te water gelaten voor de eerste zeiltests en masttrim. Op zijn zachtst gezegd een recordtempo.

De AUDI ALL4One werd ontworpen om deel te nemen in de Audi MedCup Series van 2011. Het eerste evenement vind deze week plaats in Cascais, Portugal. Meer: www.medcup.org

In onderstaande video zie je Jean Reno en Eva Padberg aan het roer van de nieuwe AUDI ALL4One TP52:

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: