Havenmeester André Schoenmaker overleden

  • Author: Ice
    Date: do, 19/05/2011 - 20:37

Jachthaven BreskensMet respect voor de nabestaanden melden wij u het plotse overlijden van André Schoenmaker, de zeer gewaardeerde havenmeester van Jachthaven Breskens en lid van de Watersportvereniging Breskens.

Iedere zeiler en wedstrijdzeiler die Breskens bezocht heeft van zijn behulpzaamheid en aanwezigheid kunnen genieten. In de zomer altijd in de weer met het aanduiden van ligplaatsen en havenadministratie, in de winter met de schop in de hand om de steigers sneeuwvrij te houden.

De verslagenheid bij allen die hem gekend hebben is zeer groot.

Namens de ClubRacer redactie wensen wij zijn familie veel sterkte toe.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: