Havenmeester André Schoenmaker overleden

  • Author: Ice
    Date: do, 19/05/2011 - 20:37

Jachthaven BreskensMet respect voor de nabestaanden melden wij u het plotse overlijden van André Schoenmaker, de zeer gewaardeerde havenmeester van Jachthaven Breskens en lid van de Watersportvereniging Breskens.

Iedere zeiler en wedstrijdzeiler die Breskens bezocht heeft van zijn behulpzaamheid en aanwezigheid kunnen genieten. In de zomer altijd in de weer met het aanduiden van ligplaatsen en havenadministratie, in de winter met de schop in de hand om de steigers sneeuwvrij te houden.

De verslagenheid bij allen die hem gekend hebben is zeer groot.

Namens de ClubRacer redactie wensen wij zijn familie veel sterkte toe.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: