Groene revolutie: Quantum Racing en Iberdrola Team winnen de Cascais Trophy (video)

  • Author: Ice
    Date: ma, 23/05/2011 - 21:26
    Tags:

uantum RacingQuantum Racing (US) liet heel de Audi MedCup vloot in een rookgordijn tijdens de Cascais Trophy. Met vijf paaltjes van de negen wedstrijden een dominante overwinning voor de gloednieuwe groene TP52. De eveneens groen gekleurde Iberdrola wint in de Soto 40 klass eveneens het openingsevenement van het Audi MedCup circuit.

Voor America's Cup winnaar Ed Baird is dit de eerste overwinning in de TP52 klasse. Eveneens een eerste succes voor de door Botin & Partners getekende boot. Een waardige opvolger van de winnende boot uit 2008.

www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: