Groene revolutie: Quantum Racing en Iberdrola Team winnen de Cascais Trophy (video)

  • Author: Ice
    Date: ma, 23/05/2011 - 21:26
    Tags:

uantum RacingQuantum Racing (US) liet heel de Audi MedCup vloot in een rookgordijn tijdens de Cascais Trophy. Met vijf paaltjes van de negen wedstrijden een dominante overwinning voor de gloednieuwe groene TP52. De eveneens groen gekleurde Iberdrola wint in de Soto 40 klass eveneens het openingsevenement van het Audi MedCup circuit.

Voor America's Cup winnaar Ed Baird is dit de eerste overwinning in de TP52 klasse. Eveneens een eerste succes voor de door Botin & Partners getekende boot. Een waardige opvolger van de winnende boot uit 2008.

www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: