Magic Marine RS 500 Training Event

Magic Marine RS 500 Training EventVan 7 tot 8 mei organiseert de Nederlandse RS 500 Klassenorganisatie een trainingsweekend op de Braassemermeer voor alle RS 500 zeilers. Met een snel groeiende vloot van 10+ boten op de WV Braassemermeer vormt deze vereniging de ideale uitvalsbasis voor de klasse. Het is de eerste grote bijeenkomst van de Nederlandse vloot dit jaar.

Magic Marine ondersteunt deze training en zorgt voor professionele trainers die de klasse de nodige tips gaan geven, in aanloop naar de eerste internationale wedstrijd van het seizoen in Bruinisse, Nederland.

De training staat open voor alle RS 500 zeilers en geïnteresseerden kunnen zaterdag eventueel aan het eind van de dag een rondje mee varen met een van de boten. De training wordt gefinancierd door de Klassenorganisatie.

http://irsca.rssailing.net/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: