Probeer als een van de eersten de nieuwe Volvo Ocean Race Game!

Volvo Ocean Race GameDe Volvo Ocean Race 2011-2012 komt eraan in oktober en dus zijn ook de voorbereidingen begonnen voor de nieuwe Volvo Ocean Race Game. In deze virtuele zeilrace volg je de echte Volvo Ocean Race op de voet. Wat de deelnemers voor de kiezen krijgen, komt ook in de vaarroute van de spelers terecht. Allemaal op hetzelfde moment dat de race zelf plaatsvindt!

Nieuwe Versie
Het spel heeft een flinke opknapbeurt gekregen in vergelijking met de succesvolle Volvo Ocean Race Game van 2008-2009. Een volledig nieuwe interface laat spelers kunnen nog steeds op elk moment van zeil en koers wisselen om met de juiste tactieken als eerste de finish te bereiken. Nu zijn er ook waypoints om langere routes uit te stippelen. Goed voor de nachtrust van de wat fanatiekere spelers!

Control Freaks
Maar ook voor de mensen die overal en altijd hun virtuele boot in de gaten willen houden hebben we goed nieuws: de Volvo Ocean Race Game zal ook voorzien in apps voor Android- en iOS-toestellen (iPhone en iPad). Deze zijn volledige gekoppeld aan de webgame en geven je de mogelijkheid waar dan ook je koers te wijzigen en de weersvoorspellingen in de gaten te houden.

Speel de bèta
Momenteel is de webgame van de Volvo Ocean Race Game bezig met een gesloten bèta test. Speciaal voor ClubRacer stelt de ontwikkelaar van de game, UnitedGames, een gelimiteerd aantal bèta keys beschikbaar om aan deze test mee te doen! Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar info@volvooceanracegame.com met als onderwerp “ClubRacer”. Als je snel genoeg bent, krijg je de bèta key naar je e-mailadres teruggestuurd!

Hopelijk zien we je snel in de bèta test!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: