Ramsgate Week 2011: Laatste dag inschrijving met korting

Ramsgate Week 2011Ramsgate Week, de jaarlijkse zeilwedstrijd georganiseerd door de Royal Temple Yacht Club, sluit op 31 mei de inschrijvingen met 50 pond korting. Nadien kan er nog ingeschreven worden maar dan is het aan de volle prijs. Ook zijn er dit jaar voor de Ramsgate Week deelnemers kortingen op de havengelden. Deelnemers die ingeschreven zijn voor de volledige week krijgen 30% korting op het havengeld.

Ramsgate Week 2011 programma:

IRC Coastal series – Voor de IRC klassen 1-3, 1 race per dag van maandag tot woensdag met op woensdag de 'Round the Goodwin Sands'

IRC Regional East Coast Championship – Voor de IRC klassen 0-3, 6 races met 2 rond de boeien wedstrijden op donderdag, 3 windward -leeward races op vrijdag en 1 op zaterdag voor de fameuze Gold Cup. (Deze serie geldt ook als kwalificatie voor SailEAST en de Gaetan Janssens Internatiuonal Series)

3 Cruiser Classes, met of zonder spinnaker.

www.ramsgateweek.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: