Watersportverbond verlaagt prijs reclamecertificaten

  • Author: Ice
    Date: di, 31/05/2011 - 18:12

reclamecertificatenGoed nieuws, de kosten voor een reclamecertificaat voor Nederlandse kajuitboten, kielboten en catamarans tussen 6 en 8 meter zijn per direct drastisch verlaagd. Het Watersportverbond zal de controles op reclamecertificaten tegelijkertijd wel verhogen, de wedstrijdzeilers met reclame op hun boten zijn bij deze gewaarschuwd.

Prijsverlaging reclamecertificaten:

De gewijzigde tarieven zijn (jaarlijks bij automatische afschrijving):

  • Kajuitboten < 11,5 meter: € 200,- (voorheen lag dit tussen de € 305,- en € 814,-)
  • Kajuitboten > 11,5 meter: € 300,- (voorheen lag dit tussen de € 814,- en €1.017,-)
  • Kielboten: € 76,36 (dit was € 254,-)
  • Catamarans van 6 t/m 8 meter: € 76,36 (dit was € 127,-)

Een evenementenlicentie is 50 procent van deze tarieven. Niet Watersportverbondleden betalen 25 procent meer.

De prijswijziging wordt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2011 doorgevoerd. Het teveel betaalde bedrag wordt zo snel mogelijk teruggebetaald.

Het blijft niet bij een prijsverlaging. Het Watersportverbond zal de controles op reclamecertificaten tegelijkertijd intensiveren. Tevens zullen er richting wedstrijdgevende verenigingen een aantal stimulerende maatregelen genomen worden waardoor het aantrekkelijk wordt een steentje bij te gaan dragen aan controles. De wedstrijdgevende verenigingen ontvangen hierover binnenkort bericht.

Voor meer info zie www.watersportverbond.nl/reclame

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: