Navimo publiceert interactieve catalogus

Navimo catalogusNa het uitbrengen van de nieuwe Navimo catalogus begin dit jaar, is nu ook een interactieve versie beschikbaar op de website van Navimo. De Navimo catalogus is meer dan 800 pagina's dik en bevat ruim 25.000 producten voor uw boot. De Navimo catalogus komt in plaats van de bekende Plastimo catalogus en bevat nu de producten van alle merken binnen de Navimo groep, aangevuld met een selectie van de meest bekende internationale specialisten.

De interactieve Navimo catalogus heeft een aantal handige functies zoals intuïtief bladeren en zoeken of navigeren op productnaam, categorie of artikelnummer. Ook kunt u uw favoriete pagina's downloaden, printen en delen via uw Facebook of Twitter account.

Navimo is fabrikant en distributeur van watersportartikelen en het moederbedrijf van onder meer Plastimo, Lofrans, Goïot, Nuova Rade, Max Power, Advansea en XM Yachting.

De producten van Navimo zijn verkrijgbaar bij uw watersportwinkel, zie www.navimo.com voor een overzicht van de dealers en die nieuwe Navimo catalogus.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: