Ecume de Mer meeting 2011

  • Author: Ice
    Date: ma, 09/05/2011 - 13:03

Ecume de MerNa een zeer geslaagde meeting in 2010 wordt ook dit jaar weer een bijeenkomst in Naarden (NED) georganiseerd voor eigenaren van een Ecume de Mer. De Ecume de Mer is een door Finot ontworpen kwarttonner uit de jaren 70. De boot won in 1972 de Kwart Ton Cup en in 1978 werd de eerste Tour de France à la Voile in Ecume’s verzeild. De boot staat bekend om haar fraaie verschijning, de ruimte benedendeks en de goede zeileigenschappen.

Eigenaren worden (met of zonder boot) uitgenodigd om in het Hemelvaartweekend op 3 en 4 juni samen te komen in Jachthaven Naarden.

Het idee is om in het weekend kennis met elkaar te maken, bootjes te kijken, tips en ervaringen uit te wisselen en een rondje te zeilen op het Gooimeer. Zoals gezegd zijn eigenaren zowel met als zonder boot van harte welkom.

Meer informatie over de Ecume de Mer is te vinden op de Franstalige site http://amd.alio.free.fr of op Facebook.

Informatie over de meeting is verkrijgbaar bij Martin van Beusichem via ecume_de_mer@yahoo.com. Eigenaren kunnen aan Martin doorgeven of ze aanwezig zijn (met of zonder boot) zodat - net als vorig jaar - ligplaatsen kunnen worden gereserveerd.

Zie ook het grote Ecume de Mer zeilforum onderwerp van ClubRacer: www.clubracer.be/zeilforum/threads/1291-Ecume-de-mer

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: